Mi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Tips Ngolah Mie: éjaan, replaced: maneh → manèh using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Tips Ngolah Mie: éjaan, replaced: maneh → manèh using AWB)
*Godhog mie garing kanthi suwe lan umub, wektune sawetara 4-5 menit.
*Mie teles akeh kandhutan banyune saengga gampang rusak. Jinis iki mung tahan sedina, sakluwihe, kualitas rasa, tekstur, lan hygiene bakal mudhun.
*Aja nggodhog utawa masak mie kesuwen amarga teksture bakal rusak lan ora kenyal manehmanèh.<ref name="internet 6"/>
 
==Cathetan Suku==
6.697

besutan