Nagorno Karabakh: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: pemerintah → pamaréntah using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: pemerintah → pamaréntah using AWB)
* {{en}} [http://www.nkr.am/eng/ Situs Kementerian Luar Negeri]
* {{en}} [http://www.nkrusa.org/ Situs Kantor Nagorno Karabakh di AS]
* {{en}} [http://www.artsakhtert.com/eng/index.php Surat kabar pemerintahpamaréntah ''Azat Artsakh'']
 
{{Asia}}
6.697

besutan