Gabah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Istilah perdhagangan gabah: éjaan, replaced: Pamréntah → Pamaréntah using AWB
c (→‎Pangolahan Gabah: éjaan using AWB)
c (→‎Istilah perdhagangan gabah: éjaan, replaced: Pamréntah → Pamaréntah using AWB)
 
== Istilah perdhagangan gabah ==
Amargi pari/gabah/beras punika komoditas vital tumrap [[Indonesia|Indonésia]], PamréntahPamaréntah nemtoaken regulasi regi ing perdhagangan gabah. Mila, wonten istilah-istilah khusus ingkang ngacu ing kualitas gabah ingkang dados referensi panemtu regi:
* [[Gabah Garing Panèn]] ([[basa Indonesia]]: Gabah Kering Panen),
* [[Gabah Garing Simpen]] ([[basa Indonesia]]: Gabah Kering Simpan),
6.697

besutan