Putih: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Mumpangat: éjaan, replaced: desa → désa using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎Mumpangat: éjaan, replaced: desa → désa using AWB)
== Mumpangat ==
Putih ing sakjroning panguripan masarakat sakdina-dina dimumpatngatake kanggo dasaran werna [[kertas]].Karana iku werna putih umumé kanggo nentukake lembaran kang ora kena werna liya utawa werna mangsi<ref name="internet2"/>.
Sakjroning kaciptané karya seni rupa, [[seniman]] uga ncampur werna putih karo warna liyane kanggo ngasilake werna kang lueih enom saka werna utama/pokok contoné biru enom, kuning enom, lan sakpanunggalipun. Werna putih uga nduweni pralambang suci lan resik <ref name:"internet1">{{id}}[http://pinginpintar.com/Arti Warna Putih.diunduh 28-03-2011]</ref><ref name="internet2">{{id}} [http://desaingratisdésaingratis.com/info/filosofi-warna/] diunduh ing tanggal 28-03-2011.</ref>
 
== Deleng uga ==
6.697

besutan