Hammerfest: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan (2), desa → désa using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q107351)
c (éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan (2), desa → désa using AWB)
}}
[[Gambar:Hammerfest Juni 2005.jpg|290px|right|Hammerfest]]
'''Hammerfest''' punika '''[[Dhaftar désa ing Norwegia|désa]]''' ingkang dumunung ing kecamatankacamatan [[Finnmark]] ing negari [[Norwegia]]. Sawetawis dusun ingkang dumunung wonten ing ngriki ing antawisipun [[Rypefjord]], [[Forsøl]], [[Hønsebybotn]], [[Akkarfjord]], lan [[Kårhamn]]<ref>[http://goo.gl/maps/x6lyi Dunungipun Hammerfest]</ref>.
 
Tlatah punika dumados saking tiga pulo ageng, inggih punika : [[Kvaløya, Finnmark|Kvaløya]], [[Sørøya]], lan [[Seiland]]. Pulo-pulo alit sanèsipun kados [[Lille Kamøya, Hammerfest|Lille Kamøya]] lan [[Kamøya]] ugi duunung ing kecamatankacamatan punika. Kathahipun dusun-dusun punika bote kahubung kanthi margi dhumateng dharatan Norwegia. Namung Kvaløya ingkang kahubung langkung kreteg [[Kreteg Kvalsund|Kvalsund ]].
 
==Kitha kembar==
{{Reflist}}
 
[[Kategori:Dhaptar desadésa ing Norwegia]]
{{stub|Éropah}}
 
 
[[Kategori:Dhaptar desa ing Norwegia]]
{{stub|Éropah}}
6.697

besutan