Paus Anastasius II: Béda antara owahan

1.161 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
tambahan saka id
c (bot Menambah: sw:Papa Anastasio II)
(tambahan saka id)
{{
[[Paus Anastasius II]] punika, ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[496]]-[[498]]).
Infobox Pope
| English name = Anastasius II
| image = [[Gambar:Emblem of the Papacy.svg|150px]]
| birth_name = Anastasius
| term_start = [[24 November]] [[496]]
| term_end = [[16 November]] [[498]]
| predecessor = [[Paus Gelasius I|Gelasius I]]
| successor = [[Paus Symnakus|Symnakus]]
| birth_date = ''mboten dipunmangertos''
| birthplace =
| dead = dead
| death_date = [[16 November]] [[498]]
| deathplace = [[Roma]], [[Italia]]
| other = Anastasius
}}
'''Anastasius II''' (???-[[16 November]] [[498]]) ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[496]]-[[498]]) inggih punika wiwit [[24 November]] [[496]] dumugi sédanipun. Piyambakipun naté ngalami mangsa skisma [[Patriark Acasius saking Konstantinopel|Acasius]] saking [[Konstantinopel]]. Piyambakipun kagungan ''kecenderungan'' kanggé nglampahi rekonsiliasi, lan nyebabaken piyambakipun ''dicela hebat'' déning pengarang ''[[Liber Pontificalis]]''.
 
== Pranala njawi ==
Panjenenganipun asma aslinipun
*[http://www.newadvent.org/cathen/01454d.htm Biografi Anastasius II di Ensiklopedia Katolik]
 
 
{{Paus|
Pendahulu=[[]]|
Penerus=[[]]}}
 
{{
{{Paus|
| Pendahulu = [[Paus Gelasius I|Gelasius I]]
| Penerus = [[Paus Symnakus|Symnakus]]
| tahun = [[496]] – [[498]]
}}
{{Paus-stub}}
{{Daftar Paus}}
 
[[category:Paus]]
[[Kategori:Paus|Anastasius 02]]
[[Kategori:Kematian 498|Anastasius 02]]
 
 
[[bg:Анастасий II (папа)]]
8.252

besutan