Paus Benediktus XV: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
ganti gambar
(tambahan saka id)
c (ganti gambar)
Infobox Pope
| English name = Benediktus XV
| image = [[Gambar:Pope-benedict-xv-02Benedictus XV.jpg|200px]]
| birth_name = Giacomo della Chiesa
| term_start = [[3 September]] [[1914]]
8.252

besutan