Kabupatèn Cilacap: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan (2), Kecamatan → Kacamatan (26) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
|}
 
'''Kabupatèn Cilacap''' iku salah sawijine kabupatèn ing [[Jawa Tengah]], lokasine ing pantepasisir kidul, kutha [[Cilacap]] iku [[kutha krajan]] kabupatène, kota-kota liyane : ---, lan liya-liyane. Luas wewengkon Kabupatèn iki ± 2.142,50 km² utawa --- hektar.
 
== Sajarah ==
352.737

besutan