Lempongan Banggala: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Bay of Bengal map.png|thumb|250px|peta Teluk Benggala]]
'''Teluk Benggala''' ya iku teluk kang ana ing sisih wétan-lor [[Samudra Hindia]]. Teluk iki ana ing sisih kuloné SemenanjungUjung Malaya lan wétan [[India]]. Teluk iki bentuké kaya [[segi telu]]. Teluk iki diarani teluk Benggala amarga ing loré ana nagara [[Bangladesh]].
 
{{rintisan}}
352.737

besutan