Malaka: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
# [[Melaka (nagara bagéyan)]] - sawijining [[nagara bagéyan]] ing [[Malaysia]]
# [[Kasultanan Malaka]] - jeneng kasultanan sing didegaké [[Parameswara]] taun [[1402]]
# [[Selat Malaka]] - jeneng [[selat]] sing misahaké pulo [[Sumatra]] karo [[SemenanjungUjung Malaysia]]
# [[Tan Malaka]] - sawijining [[politikus]] pandhiri partai [[Murba]]
 
352.737

besutan