Gajah Mada: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
→‎Perang Bubat: éjaan using AWB
c (→‎''Dhiléma'': éjaan using AWB)
c (→‎Perang Bubat: éjaan using AWB)
== Perang Bubat ==
{{main|Perang Bubat}}
Ambisinipun Gajah Mada nelukaken nuswantara saged kalaksanan ing masa pemerintahanipun [[Hayam Wuruk]].<ref name="internet2"/> Gajah Mada saged nelukaken SemenanjungUjung [[Malaysia]], [[Sumatera]], [[Kalimantan]], [[Maluku]], ngantos dumugi [[Papua]].<ref name="internet2"/> Ananging wewengkon [[Jawa Kulon|Jawi Kilèn]] nembé saged dipuntelukaken nalika taun 1357 kanthi paperangan ingkang dipunwastani [[Perang Bubat]].<ref name="internet2">[http://www.mojokerto.info/wisata-budaya-mojokerto/sejarah-majapahit/ Sejarah Majapahit] (dipununduh tanggal 25 April 2011)</ref>
 
== Tilar Donya ==
348.872

besutan