Chełm: Béda antara owahan

44 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: lt:Chelmas)
c (→‎Pranala jaba: +kategori)
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
[[Kategori:Polandia]]
[[Kategori:Geografi]]
 
[[be-x-old:Хэлм]]
78.625

besutan