Lapisan ozon: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Bolongan Ozon: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Bolongan Ozon: éjaan using AWB)
 
==Bolongan Ozon==
Ing [[taun 1980]]an, para panaliti kang kerja ing [[antariksa]] ndetèksi ilange ozon sacara periodik ing sak duwuré [[benuabawana]] kasebut. kang dijenengi [[bolongan ozon]] iki, kabentuk ing wektu [[musim semi]] ing antarika lan terus-terusan nganti pira-pira wulan sakdurungé kandel manèh. Studi-studi kang dilakoké kanti balon ing keduwuran kang duwur banget lan [[satelit]]-satelit [[cuaca]] nuduhaké yèn presentase ozon sacara sakabèhan ing antarika sebeneré terus mudun. panerbangan-panerbangan kang dilakokaké sakwéné iki kang dilakokaké kanggo neliti bab iki uga nuduhaké asil kang padha.<ref name="Bernadette West 1998">{{id}} . Bernadette West, Peter M. Sandman, Michael R. Greenberg. Paduan Pemberitaan Lingkungan Hidup. Yayasan Obor Indonesia. 1998. [[ISBN 979-461-300-2]]</ref>
 
==Regulasi==
352.737

besutan