Kanton Appenzell Innerrhoden: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
municipalities_number=6|
districts_designation=tiada|districts_number=|}}
'''{{audio|De-Appenzell-Innerrhoden.ogg|Appenzell Innerrhoden}}''' ([[basa Prancis]]: ''Appenzell Rhodes-Intérieures'', [[basa Italia]]: ''Appenzello Interno'', [[basa Romansh]]: ''Appenzell Dadens'') iku sawijining kanton ing [[Swiss]] sing nduweninduwèni jembar wewengkon 173 km² lan populasi 15.000 jiwa ([[2003]]). Kutha krajané ya iku[[Appenzell (kutha)|Appenzell]].
 
== Kuthamadya ==
352.737

besutan