Antaraku, Pengaron, Banjar: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4257430 (translate me))
(éjaan using AWB)
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon =-
|pedunungpadunung =-
|kapadhetan =-
}}
{{Intro-desa|Antaraku|[[Pengaron, Banjar|Pengaron]]|Banjar|[[Kalimantan Kidul]]}}
 
 
== Pranala njaba ==
*[http://banjarkab.go.id/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=29&Itemid=86 Kabupatèn Banjar Ono ing Angka 2006]
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master WilayahWewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Dhaptar kode desa Kalimantan Kidul]
 
{{Kabupatèn Banjar}}
{{Kalimantan Kidul}}
 
 
{{desa-stub}}
352.737

besutan