Wikipédia:Wara-wara: Béda antara owahan

141 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
 
==Liya-liya==
* 19 FebruariJanuari 2008 2007- [[User:AnggoroPras|AnggoroPras]] diangkat dadi birokratpangurus.
* 19 Januari 2008 - [[User:TracySurya|TracySurya]] diangkat dadi pangurus.
* 19 Februari 2007 - [[User:Anggoro|Anggoro]] diangkat dadi birokrat.
* 28 Januari 2007 - [[User:IvanLanin]] [[: MediaWiki:ExtraEditButtons.js|mrogram]] supaya ana tombol tambahan ing kothak panyuntingan.