Basa Indonésia: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Fonologi: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (28) using AWB)
(→‎Fonologi: éjaan using AWB)
|}
 
''Pènget:'' Swara antara tandha kurung punika saged dipunwastani 'alofon', minangka wyanjana antara tandha kurung punika 'fonèm ampilan' (basa Inggris: ''loan phonemes'') mila punika fonèm-fonèm punikipupunika namung muncul ing tembung-tembung ampilan kémawon.
 
== Rujukan ==
348.872

besutan