Wikipédia:Pangreksan: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
(Kanggo ngisi draft Gapura Komunitas)
 
Bab iki arupa kawruh dhasar kang wajib diweruhi lan dimangertèni sadurungé diclonaké dadi pangurus:
* [[m:Foundation issues|Prinsip-prinsip dhasar Yayasan Wikimedia]]
* [[WP:5PWikipedia Panca Pilar|PancapilarPanca Pilar Wikipedia]]
 
==Umum==
78.625

besutan