Basa Indonésia: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Fonologi: éjaan using AWB
(→‎Fonologi: éjaan using AWB)
(→‎Fonologi: éjaan using AWB)
|}
 
''Pènget:'' Swara antara tandha kurung punika saged dipunwastani 'alofon', minangka wyanjana antara tandha kurung punika 'fonèm ampilan' (basa Inggris: ''loan phonemes'') mila punika fonèm-fonèm pupunikapunika namung muncul ing tembung-tembung ampilan kémawon.
 
== Rujukan ==
352.737

besutan