Tompi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
profesi loro iku dilakoni kabehané, dadi [[penyanyi]] lan dadi [[dhokter]].<ref name="adi">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/tompi-tidak-mau-menyanyi-di-depan-pasien.html Artike Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011</ref><ref name="tompi">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/t/tompi/berita/ berita Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011</ref>
Priya kalairan saka [[Lhokseumawe]], [[Aceh]].<ref name="adi"/>
Dheweké ngakuni menawamanawa profesi dadi [[penyanyi]] iku namung amarga nyanyi iku hobiné.<ref name="adi"/>
 
Dheweké, ngrasa menawamanawa dheweké ora kudu dadi atris utawa ora dibayar sakalipun dheweké tetep bakal nyanyi.<ref name="adi"/>
Ananging, kabeneran digandheng déning industri [[musik]].<ref name="adi"/>
Tompi kang njalani pagaweané iki tetep anduwenianduwèni usaha kanggo misah paggaweané dadi [[dhokter]] lan dadi [[penyanyi]].<ref name="adi"/>
Menawa ana [[pasien]] kang anjaluk dheweké nembang utawa foto-foto, dheweké bakal nolak lan ngomong menawamanawa dudu tempaté.<ref name="adi"/>
 
Tompi nikah karo kenya ayu kang jenengé [[Arti Nadira]], pepujaning atiné kang wus dipacari nganti 6 taun suwené.<ref name="adi"/>
[[Arti Nadira]] uga dhokter, ananging dheweké luwih preduli babagan kaséhatané Tompi.<ref name="adi"/>
Mulai saka pola mangan nganti bahan-bahan kanggo ngracik panganané.<ref name="adi"/>
Amarga perhatian saka [[Arti Nadira]], Tompi ngakuni menawamanawa dheweké ora nganggo panyedap panganan menawamanawa masak.<ref name="adi"/>
 
Miturut masalah [[Kleptokrasi]] kang dadi julukané [[Indonésia]].<ref name="tompi"/>
Tompi anduwenianduwèni pandapat, menawamanawa industri musik ning [[Indonésia]] ora variatif.<ref name="tompi"/>
Industri musik [[Indonésia]] namung ndelengi panjualan RBT.<ref name="tompi"/>
Pembajakan uga wus umum ning kalangan [[masarakat]] [[Indonésia]] ora namung iku, ngunduh tetembanga gratis ning [[internet]] uga
dadi pilihané [[masarakat]] tinimbang tuku sing legal.<ref name="tompi"/>
dadi ora heran menawamanawa [[Indonésia]] dijuluki nagara klepto.<ref name="tompi"/>
 
Amarga fenomina kang kaya mengkené iki, Tompi ngimbau marang [[masarakat]] kanggo tetep ndukung [[musik]] ning nagara [[Indonésia]] supaya ora ana pambajakan.<ref name="tompi"/>
352.737

besutan