Toy Story 3: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
| preceded_by = ''[[Toy Story 2]]''
}}
'''''Toy Story 3''''' iku sawijining [[film animasi]] [[komputer]] 3D saka [[Amérika Sarékat]] prodhuksi [[Pixar|Pixar Animation Studios]] lan dirilis ing bioskop déning [[Walt Disney Pictures]] tanggal [[18 Juni]] [[2010]]. Film iki ya iku nomor katelu saka séri film ''Toy Story''. Ing film iki dicaritakaké menawamanawa sang protagonis carita, Andy, umuré wis 17 taun.
 
Para paraga sadurungé uga mèlu ngisi swara film iki, kayata [[Tom Hanks]], [[Tim Allen]], [[Joan Cusack]], [[Don Rickles]], [[Estelle Harris]], [[John Ratzenberger]], [[Wallace Shawn]], [[Jeff Pidgeon]], [[Jodi Benson]], [[R. Lee Ermey]], [[John Morris]], lan [[Laurie Metcalf]].
352.737

besutan