Damparan, Dusun Hilir, Barito Kidul: Béda antara owahan

→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4211890 (translate me))
(→‎top: éjaan using AWB)
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon =139,00 km<sup>2</sup>
|pedunungpadunung =2.716 jiwa (2007)<ref>Kecamatan Dusun Hilir jroning angka taun 2007, Tabel 3.1</ref>
|kapadhetan =-
}}
'''Damparan''' iku sawijining [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Dusun Hilir, Barito Kidul|Dusun Hilir]], [[Kabupatèn Barito Kidul]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
 
==Referensi==
352.737

besutan