Anil Kapoor: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
 
Anil Kapoor ya iku adik saka [[Sanjay Kapoor]] lan bojo saka [[Sunita Kapoor]].
saka perkawinané, duweniduwéni putra wadon [[Sonam Kapoor]] lan lanang , Putriné kang paling tua [[Sonam Kapoor]] melu jejak sang ayah lan mbintangi SAAWARIYA.<ref name="Anil Kapoor 1"/>
 
=== Filmografi ===
[[Juni]] taun [[2010]], Anil Kapoor Jagokan Ranbir Kapoor ning ajang box Office,
Amarga bakat saka Ranbir Kapoor.<ref name="Anil Kapoor 2">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/bollywood/a/anil_kapoor/berita Berita Anil Kapoor] dipununduh tanggal 20 Juni 2011</ref>
Kayata apa kang ana ning Apunkachoice, Anil kang remen karo [[Raj Kapoor]], Anil tetep anduwenimanduwènim pamikiran menawamanawa Ranbir Kapoor kang bakal nempati banner paling top di Bollywood karo inisialé, RK.<ref name="Anil Kapoor 2"/>
Ranbir Kapoor juga berperan di beberapa film box office Bollywood.<ref name="Anil Kapoor 2"/>
 
352.737

besutan