Psikokinesis: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Psikokinesis''' (saka [[basa Yunani]] ψυχή, "psyche", artiné ''pikiran, jiwa, ati, utawa napas''; lan κίνησις, "kinesis", brarti ''gerak, gerakan''; harfiah "pikiran-gerakan"), yaiku kamampuan manipulasi objek fisik namung modal pikiran. Objek iku isa kayata benda utawa awak dimanipulasi saka jarak kang adoh. Salah sijiné bentuké yaiku psikokinetik '''''metal-bending''''', yakuuwi efek psikokinetik marang benda-benda logam kayata kunci, sendok, peso utawa sajinisé.
 
Meski biasané ''fenomena psikokinesis'' iki sadhurungé wis direncanakaké. Nanging ana uga ''fenomena psikokinesis'' kang kadadian tanpa siap-siap. Miturut para ahli parapsikologi, menawamanawa ana kadadean kang bebayani utawa gawé wedi lan mretegan banget, awak bisa ngetokaké ''daya psikokinetik''. Misalé kaya mecahaké kaca nalika kewéden. Kuwi mau kasil saka ''daya psikokinetik'' kang metu saka awaké dhewe.<ref name=psikokinesis>[http://psikologi-online.com/psikokinesis-apakah Psikokinesis: Apakah? Psikologi-Online]</ref>{{br}}
 
== Klasifikasi psikokinesis ==
352.737

besutan