Dhosen: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
 
'''Dhosèn''' ([[basa Walanda|basa Walandi]]: ''docent'') punika, satunggiling [[guru]] ingkang ngajar wonten [[universitas]] utawi paguron inggil. Nanging boten sedayasadaya dhosèn punika [[profesor]] utawi [[dhoktor]]. Sabagéyan ageng namun [[sarjana]] lulusan [[S1]] kémawon.
 
 
351.333

besutan