Burj Khalifa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
Wangunan punika kalebet proyèk pembangunan ageng jembaripun 2&nbsp;km persegi (490 hektar) ingkang dipunmangertosi minangka [[Downtown Burj Khalifa]] ing margi Syeikh Zayed, satunggalipun wewengkon paniagaan utami ing Dubai.<ref name="internet4"/> [[Skidmore, Owings, lan Merrill]], LLP (Chicago) dados parancang menara punika.<ref name="internet4"/> [[Bill Baker]], ketua proyèk damel wangunan punika, ngripta sistem struktur saéngga saged damel wangunan punika inggil sanget.<ref name="internet4"/> [[Adrian Smith]] ingkang nyambut damel sesarengan kaliyan Skidmore, Owings, lan Merrill (SOM) saéngga taun [[2006]], nggadhahi tugas minangka rekanan proyèk wangunan punika.<ref name="internet4">{{en}}[http://www.emaar.com/index.aspx?page=press-release-details&id=361 ''Burj Dubai reaches a record high''] dipunundhuh tanggal 25 Agustus 2011)</ref>
 
Sedaya dana ingkang dipunanggé kanggé mbangun menara punika inggih punika ngantos 1,5 milyar [[dollar]] Amérika, lan kanggé sedayasadaya proyèk Downtown Dubai gunggungipun 20 milyar [[dollar Amérika]].<ref name="internet3">{{en}}[http://www.dubaitraveldesk.com/what.html title=What to see ''What to see''] dipunundhuh tanggal 25 Agustus 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
348.872

besutan