Djoko Suyanto: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎Biografi: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(→‎Biografi: éjaan using AWB)
Djoko Suyanto ugi nate ndherek kursus ing ''USAF Fighter Weapon Instructor School'' ing Pangkalan Udara Nellis, [[Las Vegas]], [[Nevada]]. Piyambakipun lajeng kanthi turut- turutan njabat dados Komandan Skadron Udara 14, Komandan Lanud Iswahyudi, Panglima Komando Sektor Pertahanan Udara Nasional, Komandan Komando Pendidikan TNI-AU, Asisten Operasi Kepala Staf Angkatan Udara, lan salajengipun dados Kepala Staf TNI-AU ingkang saderengipun dados Panglima TNI.
Sasampunipun lulus proses ''fit & proper test'' ing [[DPR]], Djoko dipun lantik dados Panglima TNI déning Presiden ing tanggal [[13 Februari]] [[2006]].
Kalih pakaryan ingkang kedah dipunrampungaken déning Djoko Suyanto inggih punika babagan kasejahteraning prajurit kairing kanthi kathahipun tuntutan supados [[TNI]] saged medhot sedayasadaya bisnisipun dhateng pamarentah lan perkawis babagan pro lan kontra hak pilih TNI wonten ing pamilihan umum taun [[2009]].
 
{{clr}}
352.737

besutan