Universitas Loyola Marymount: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎Kampus: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Kampus: éjaan using AWB)
Sacred Heart Chapel (Kapel Hati Kudus) lan Regents Bell Tower inggih punika bangunan kampus non-residensial ingkang dipunbangun ([[1953]]-[[1955]]). Malone Student Center, dipunsukani nama saking nama Lorenzo M. Malone, S.J., satunggaling alumnus universitas lan mantan Dekan lan Bendahara Universitas, dipunpungkasaken taun [[1958]] lan dipunrénovasi nalika taun [[1996]]. LMU wekdal punika kagungan 36 fasilitas akademis, atletik, administratif lan event kejawi 12 gedung perumahan mahasiswa lan 6 komplèks apartemèn ing aréa kampus.
 
Kampus Westchester sapunika ugi kagungan 2 lapangan suket ingkang wiyar ingkang sanès fasilitas olah-raga. Alumni Mall lan Sunken Gardens nyamektakaken sesawangan kampus ingkang èndah ingkang sampun samekta kaliyan sesawangan sedayasadaya wewengkon [[pasisir]] [[Los Angeles]], Marina del Rey, Playa Vista, Playa del Rey lan Lautan Pasifik.
 
[[Gambar:uhalla.jpg|thumb|left|University Hall]] [[Gambar:sunkengarden.jpg|thumb|right|Sculpture Gardens]]
352.737

besutan