Wong Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (11) using AWB)
(éjaan using AWB)
[[Korea Selatan]]: '''20'''.<br />
|langs=[[basa Jawa]], [[basa Indonésia]], [[basa Melayu]], [[basa Madura]], [[basa Walanda]], [[basa Prancis]], [[Basa Cina]], [[basa Mandarin]], [[basa Korea]] lan liya-liya.
|rels=[[Islam]], [[Kristen]], [[Hindu]], [[Buddha]] lan [[KejawenKajawèn]],
|related=[[Wong Sundha]], [[Wong Madura]], [[Wong Bali]].
}}
* [[Nurcholish Madjid]], cendekiawan lan budayawan.
* [[Purnomo Yusgiantoro]], Menteri Energi lan Sumberdaya Mineral.
* [[Wahid Hasjim]], pahlawan nasional Indonésia lan menteri negaranagara jroning kabinet pisanan Indonésia.
* [[Hasyim Asyari]], Pendhiri Nahdatul Ulama.
* [[Julius Darmaatmadja]], Uskup Agung Jakarta lan Mantan Ketua KWI ([[Konferensi Waligereja Indonésia]])2000-2006.
352.737

besutan