Sesanti: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Indonesia → Indonésia (3) using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Motto''' utawa sesanti (semboyan) iku tembung utawa rangkeyan tembung sing ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi ancas [[organisasi]]. Sing nganggo motto iki biasane oraganisasi, [[nagara]], [[kutha]], [[universitas]], uga kaluarga-kaluarga [[priyayi]]. Umume motto iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa dhaerahlaladan. Neng [[Indonésia]] biasane motto ditulis nganggo [[basa Kawi]], [[basa Sansekerta]], basa iki uga kadhang kanggo nulis motto neng dhaerahlaladan liya neng [[Nusantara]].
 
== Uga pirsani ==
352.737

besutan