Klaas-Jan Huntelaar: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Klaas-Jan Huntelaar''' ({{lahirmati|[[Drempt]], [[Walanda]]|12|8|1983}}) iku pamain [[bal-balan]] saka [[Walanda]] kang main minangka dadai panyerang ing klub [[AC Milan]] lan panjenengané uga main ing Tim Nasional Walanda.
 
Panjenengané jeneng parapan ya iku '''"The Hunter"''', kang nduwèni arti ''pemburu'', karana nduwèni kaahlian ing ngolah [[bal]] ing dhaerahlaladan [[kotak]] penalti musuh, utawa asring kasebut déning parapan jeneng ('''Huntelaar''' dadi '''Hunter''').
 
== Pranala njaba ==
352.730

besutan