Yugoslavia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
<table align="right"><tr><td>[[Gambar:Flag of SFR Yugoslavia.svg|250px]]</td></tr></table>
 
'''Yugoslavia''' (tegesé "Slavia Kidul") iku minangka sawijining [[nagara]] sing naté ana ing dhaérahlaladan [[Balkan]], ing sisih kidul-wétan [[Éropah]], saka taun [[1918]] nganti taun [[2003]]. Sadurungé nagara ini arupa nagara [[federal]] sing dumadi saka nagara-nagara bagéyan ya iku [[Serbia]], [[Montenegro]], [[Slovenia]], [[Kroasia]], [[Bosnia-Herzegovina]], [[Makedonia]] sarta loro dhaérahlaladan otonomi khusus [[Kosovo]] lan [[Vojvodina]]. Nagara iki ibukuthanékutha krajané [[Beograd]].
 
[[Gambar:Breakup of Yugoslavia.gif|thumb|Wewengkon Yugoslavia]]
352.737

besutan