Papua: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (6) using AWB)
(éjaan using AWB)
| <br />420.540&nbsp;km²
|-
| DaerahLaladan Tk. II<br />&nbsp;- Cacah:
| <br />26 [[Kabupatèn]] lan 1 Kutha otonom
|-
'''Provinsi Papua''' iku katata jroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. [[Kutha krajan]]né ya iku [[Jayapura]], kutha-kutha liyané: [[Merauke]] lan liyané.
 
== DhaérahLaladan Tingkat II ==
 
{{Dhaptar Kabupatèn lan kutha ing Papua‎}}
352.737

besutan