Asia Kidul-wétan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Southeast Asia (orthographic projection).svg|thumb|300px|Peta Asia Kidul-wétan]]
'''Asia Kidul-Wétan''' punika satunggiling tlatah ing jagad-wano (bawana) [[Asia]]. Tlatah punika papan watesipun budaya [[Asia Kidul]] utawi [[Indhia]] kaliyan budaya [[Asia Wétan]] utawi [[Cinten]]. Kirang langkung sepalih wewengkon tlatah Asia Kidul-Wétan, punika dhaérahlaladan kapulowan.
Asia Kidul-Wétan wewatesan karo [[Républik Rakyat Cina]] ing sisih [[lor]], [[Samudra Pasifik]] ing [[wétan]], [[Samudra Hindia]] ing [[kidul]], lan [[Samudra Hindia]], [[Teluk Benggala]], lan anak bawana India ing [[kulon]].
== Daftar negari ==
352.737

besutan