Basa Céko: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎Fonologi: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
| [[Cékia]]
|-
| valign="top"|DhaérahLaladan:
| --
|-
|}
 
'''Basa Česká''' utawa '''Basa Céko''' (''Čeština'') iku salah siji basa sing klebu rumpun [[basa Slavik Kulon]] lan isih kerabat karo [[basa Slowakia]], [[basa Polandia]], [[basa Kasubia]], lan [[basa Sorbia]]. Basa iki dituturaké déning kurang luwih 12 yuta jiwa panutur asli ing sebagéan gedhé [[Ceko|Republik Ceko]] lan dhaérahlaladan saubengé.
 
== Fonem Basa Česká ==
352.737

besutan