Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Géografis: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Géografis: éjaan using AWB)
 
== Géografis ==
Kabupatèn Situbanda iku salah siji kabupatèn ing Jawa Wétan sing dikenal kanthi sebutan DhaérahLaladan Wisata Pasir Putih sing dunungé ing antara 7° 35’ - 7° 44’ Lintang Kidul dan 113° 30’ – 114° 42’ Bujur Wétan. Kabupatèn Situbanda wewatesan karo [[Selat Madura]] ing sisih lor, sisih wétan wewatesan karo [[Selat Bali]], sisih kidul wewatesan karo [[Kabupatèn Bandawasa]] lan [[Kabupatèn Banyuwangi]], sarta sisih kulon wewatesan karo [[Kabupatèn Prabalingga]].
Jembar wewengkon Kabupatèn Situbanda ana 1.638,50 km² utawa 163.850 hèktar, lan wanguné dawa saka kulona mangétan kurang luwih 150 km. Pasisir lor umumé arupa dhataran cendhèk lan ing sisih kidul arupa dhataran dhuwur.
 
348.872

besutan