Voli: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Cara permainan: éjaan using AWB)
Permainan iki dimainaké déning 2 tim sing saben tim dumadi saka 6 pamain lan dhisik-dhisikan nggayuh angka 25 luwih dhisik.
 
Jroning tim, ana 4 peran wigati, ya iku ''tosser'' (utawa ''setter''), ''spiker'' (''smash''), ''libero'', lan ''defender'' (pemain bertahan). ''Tosser'' utawa pengumpan iku pemain sing tugasé ngumpanaké bal marang pemain liyané lan ngatur serangan. ''Spiker'' tugasé nyemès utawa nggebug bal supaya mlebu ing dhaérahlaladan lawan. ''Libero'' iku pemain bertahan sing bisa bébas mlebu metu (dhaérahlaladan serang), nanging ora kena ngayahi nyemès. ''Defender'' iku pamain sing bertahan kanggo nampa serangan lawan.
 
== Deleng uga ==
352.737

besutan