Palermo: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎Transportasi: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
{{Kagunaansanès|Palermo}}
[[Gambar:Palermo, Sicily.png|right|200px|Palermo ing Italia]]
'''Palermo''' (''Palermo'' jroning [[basa Italia]]) (''Palermu'' utawa ''Palemmu'' jroning [[basa Sisilia]]) (populasi 721.163), iku kutha utama lan minangka kalungguhané pamaréntahan dhaérahlaladan otonomi [[Sisilia]], [[Italia]] sekaligus kutha krajan [[Provinsi Palermo]].
 
Palermo nganti saiki isih berjuang sebab karusakan kang dialami nalika [[Perang Donya II]] lan karusakan kang disebabaké tuwuhing kutha kang ora kakontrol mataun-taun. Pusat kutha kang mawa sajarah isih jroning kahanan arupa reruntuhan, lalu lintas kang semrawut lan kamlaratan. Palermo minangka papan para [[Mafia]] nduwèni kapentingan utamané, awit saka iku Palermo uga dadi panggonan rajapati kang misuwur.
350.349

besutan