Hampshire: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Hampshire''' arupa sawijining county ing [[Inggris]] sing duwé wiyar wewengkon 3.769 km² lan populasi 1.671.000 jiwa ([[2005]]). Kutha krajané ya iku [[Winchester]].
 
Hampshire iku sawijining papan tujuan wisata sing populèr, kanthi atraksi wisata klebu resort ing pinggir laut, dhaérahlaladan bahari ing [[Portsmouth]] lan musium ing kutha [[Beaulieu]]. Hampshire duwé sajarah bahari sing cukup tuwa. Loro ing antarané pelabuhan Inggris sing paling gedhé ana ing pesisiré.
 
Hampshire arupa papan kalairan pengarang-pengarang buku misuwur [[Charles Dickens]] lan [[Jane Austen]].
352.737

besutan