Abang: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
== Panggunaan, simbolisasi sadina-dina ==
 
* Abang iku werna kang anget, contoné panggunaan kanggo nuduhaké dhaérahlaladan kang luwih anget ing peta cuaca, utawa kanggo pepènget kang magepokan karo [[panas]]. Montor pemadam kobongan identik karo werna abang.
* Werna abang narik kawigatèn, lan sering dipigunakaké kanggo nuduhaké bebaya utawa kahanan darurat
* Abang iku werna kang nglambangaké panas lan geni. Kran kanggo banyu panas biasané diwènèhi tandha utawa label awarna abang.
352.737

besutan