Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
== Mangga Kapurih Ugi Mriksani ==
 
* [[Daftar DaerahLaladan Tingkat II]]
 
== Pranala Jaba ==
{{DI Yogyakarta}}
 
[[Kategori:Daftar DaerahLaladan Tingkat II]]
[[Kategori:Daerah Istimewa Yogyakarta]]
 
352.730

besutan