Batang: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c (→‎top: éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
 
== Mangga Kapurih Ugi Mriksani ==
* [[Daftar DaerahLaladan Tingkat II]]
 
[[Kategori:DaerahLaladan Tingkat II]]
 
 
352.737

besutan