Kutha Jayapura: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎Pranala Jaba: éjaan, replaced: Pemerintah → Pamaréntah using AWB)
(éjaan using AWB)
== Mangga Kapurih Ugi Mriksani ==
 
* [[Daftar DaerahLaladan Tingkat II]]
 
== Pranala Jaba ==
'''''Bali menyang:''''' [[Papua]]
 
[[Kategori:Daftar DaerahLaladan Tingkat II]]
[[Kategori:Papua]]
 
352.737

besutan