Galur, Kulon Praga: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
|}
 
'''Kacamatan Galur''' iku salah siji [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Kulonpraga, [[LaladanDaerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].
 
== Désa-Désa ==
[[Kategori:Kabupatèn Kulonpraga]]
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Kulonpraga]]
[[Kategori:Kacamatan ing LaladanDaerah IstiméwaIstimewa Yogyakarta]]
[[Kategori:Kacamatan ing Indonésia]]
[[Kategori:Galur, Kulonpraga]]
352.737

besutan