Wong Banjar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Wong Banjar''' utawa '''Sukubangsa Banjar''' <ref>[http://www.joshuaproject.net/people-profile.php?peo3=10658&rog3=ID Banjar of Indonesia]</ref> iku [[suku bangsa]] sing manggon sapérangan gedhé [[wewengkon]] [[Provinsi]] [[Kalimantan Kidul]], lan wiwit abad kaping-17 wiwit manggon ing sebagéyan [[Kalimantan Tengah]] lan sebagéyan [[Kalimantan Wétan]] utamané [[kawasan]] dhataran lan bagéyan hilir saka DaerahLaladan ilèn Kali (DAS) ing wewengkon kasebut.
 
== Sistem paseduluran ==
352.737

besutan