Srimulat: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Srimulat''' punika priyantun estri ingkang mandegani kelompok lawak Srimulat. Kelompok Lawak Srimulat punika kondang boten namung wonten tlatah Solo nanging ugi wonten daerahlaladan sanes, kados ta: Jakarta lan Surabaya.
Pelawak-pelawak ingkang kondhang sapunika, biasanipun jebolan Srimulat. Contonipun: Mamik Slamet, Polo, Tarzan lan sanesipun.
Srimulat sampun tilar donya lan kasarekaken wonten pasarean Bonoloyo, Solo.
352.737

besutan