3 Diva: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
| Background = group_or_band
| birthdate =
| birthplace = {{nagara|IndonesiaIndonésia}} [[IndonesiaIndonésia]]
| birthname =
| deathdate =
 
Ananging suwé-suwé, Diva Telu iki bubar karo Erwin-Jay ning wiwitan taun 2008.<ref name="Diva 1"/>
Amarga kadadéyan iku, konsèr Tiga Diva ning HotelHotèl Gran Melia, [[Jakarta Kidul]] nalika wengi pungkasaning taun.<ref name="Diva 1"/>
Pihak kang ngelaksanakaké konser kasebut ora sarujuk karo Erwin-Jay, ananging dilanjutaké konser karo nampilaké musisi liyané dadi pendampingi.<ref name="Diva 1"/>
 
350.349

besutan