6 Fèbruari: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 152 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2320 (translate me))
(éjaan using AWB)
 
''' 6 [[Februari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 37 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[46 SM]] - [[Julius Caesar]] ngawonaken pasukan gabungan [[Pompey|Pompei]] lan [[Numidian]] wonten ing Perang [[Perang Thapsus|Thapsus]].
* '''[[1819]]''' - [[Singapura]] diadegaké déning [[Stamford Raffles]].
* '''[[1820]]''' - 86 [[imigran]] [[Afrika-Amérika]] pisanan mbangun satunggiling ''[[perkampungan]]'' ing papan ingkang sapunikisapunika dipuntepangi minangka [[Liberia]].
* '''[[1840]]''' - Panapakasmanan [[Persetujuan Waitangi]], dhokumèn pangadeg [[Selandia Baru]].
 
* [[1911]] - [[Ronald Reagan]], [[Daftar Presidhen AS|Presidhèn AS]] kaping 40 (séda [[2004]])
* [[1912]] - [[Eva Braun]], wanita simpenan [[Adolf Hitler]] (tilar donya [[1945]])
* [[1925]] - [[Pramoedya Ananta Toer]], sastrawan [[IndonesiaIndonésia]] (tilar donya [[2006]])
* [[1950]] - [[Natalie Cole]], penyanyi [[Amérika Sarékat]]
* [[1994]] - [[Febrianto Sugeng Nugroho]], motivator pribadi [[IndonesiaIndonésia]]
 
== Séda ==
* [[1685]] - Raja [[Charles II saking Inggris]] (w. [[1630]])
* [[1740]] - [[Paus Clement XII]] (w. [[1652]])
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
352.737

besutan