Pondhok pesantrèn Tebu Ireng: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
|footnotes =
}}
'''Pesantren Tebu Ireng''' ya iku salah sawijining pondok pesantrèn kang gedhé ing [[Jombang]], [[Jawa Timur]].<ref name="internet1">{{id}} [http://www.tebuireng.net/ Tebu Ireng] (15 Mei 2011)</ref> Pesantrèn iki diadegké déning Kyai [[Hasyim Asy'ari]] nalika tahun [[1899]].<ref name="internet1"/> Kejaba pelajaran bab [[agama Islam]], ilmu [[syariat]], lan [[basa Arab]], pelajaran umum uga kalebu ing struktur kurikulum pengajarané.<ref name="internet1"/> Pesantrèn Tebu Ireng wis akèh mènèhi konstribusi dan sumbangan karo masyarakat, kang utamané ing bab pendidikan [[Islam]] ing [[IndonesiaIndonésia]].<ref name="internet1"/>
 
==Sejarah==
 
==Unit Pandhidhikan==
Tebu Ireng pancèn pesantrèn tradisonal, nanging kaya déné pesantrèn-pesantrèn modèrn kang ana [[IndonesiaIndonésia]], Tebu ireng uga duwé unit pandhidhikan umum.<ref name="internet5">{{id}}[http://ezzt.student.umm.ac.id/2010/07/09/sejarah-singkat-pesantren-tebuireng-jombang/ Tebu Ireng](17 Mei 2011)</ref> Ing Pesantrèn Tebu Ireng duwèni unit pandhidhikan cacahé lima ya iku:
 
#[[Ma'had Aly]],
{{reflist}}
 
[[Kategori:Pesantrèn ing IndonesiaIndonésia]]
352.737

besutan