17 Agustus: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
 
== Kadadosan Wigati ==
*[[1945]] – [[Republik IndonesiaIndonésia]] dipunproklamasèkaken déning [[Soekarno|Ir. Soekarno]] saha [[Mohammad Hatta|Drs. Mohammad Hatta]].
 
== Lair ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|17 August}}
:[[16 Agustus]] – [[17 Agustus]] – [[18 Agustus]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
352.737

besutan